Πρόβλημα με την Didi Music

Το βασικότερο πρόβλημα με την Didi Music σε συναυλίες όπως αυτή των Depeche Mode ή εκείνη των Red Hot Chili Peppers (και οι δύο με σοβαρά προβλήματα) είναι ένα: δεν έχει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Σκεφτείτε πως αλλάζει υπεύθυνους επικοινωνίας σχεδόν ανά χρόνο. Με άλλον μιλάμε φέτος οι δημοσιογράφοι, με άλλον μιλούσαμε πέρυσι, με άλλον πριν από δύο χρόνια κ.ο.κ.
Ενώ και στις θέσεις κλειδιά, την ημέρα της συναυλίας, μπαίνουν άνθρωποι χωρίς πείρα. Να υποθέσουμε πως μοναδικό κριτήριο για την πρόσληψή τους δεν αποτελεί η επάρκειά τους ή η καλή γνώση του αντικειμένου, αλλά το χαμηλό μισθολογικό τους κόστος; Έτσι, στο παραμικρό πρόβλημα που παρουσιάζεται ξαφνικά (όπως αυτό που παρουσιάστηκε στους Depeche Mode με το συνωστισμό στις πόρτες) δεν υπήρχε ούτε ένας να καθοδηγήσει τον κόσμο, να τον στείλει στην άλλη είσοδο.
Προφανώς ακόμα και οι ντουντούκες κοστίζουν, δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα, ιδίως αν μία συναυλία κόβει 30 χιλιάδες εισιτήρια κι έχει τεράστια έσοδα... [etetradio]