Ξεκαρδιστική promo ταινία για τo άλμπουμ των Alice in Chains


Εφευρετικό, αστείο και κόντρα σε οποιοδήποτε άλλο band promo που έχετε δει ποτέ, οι Alice In Chains αποκαλύπτουν το κρυφό ταλέντο τους σαν ηθοποιοί σε μία mini ταινία, για τη μπάντα τους.
Στα σίγουρα μία από τις απρόσμενες και διασκεδαστικές ταινίες για μουσική μπάντα, που θα δείτε αυτό το χρόνο, το 'AIC 23' το αυτοσαρκαστικό  ντοκιμαντέρ των Alice in Chains δείχνει ότι πίσω από το θρυλικό ροκ γκρουπ υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο απο αυτό που βλέπουμε.
Το 'AIC 23' είναι η ιστορία του Alan Poole McLard, ενός καθηγητή σκηνοθεσίας σε ένα τοπικό κολλέγιο που προσπαθεί να κάνει ένα ντοκιμαντέρ για τους Alice In Chains με αφορμή της κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ 'The Devil Put Dinosaurs Here'.
Χωρίς την συνεργασία των μελών της μπάντας, ο Alan κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει συνεντεύξεις με άλλους μουσικούς που μπορεί να επηρέασαν τους AIC όλα αυτά τα χρόνια. 
Η ταινία περιλαμβάνει cameo εμφανίσεις από τους Lars και Robert των Metallica, Ann και Nancy Wilson από τους Heart, Mike McCready από τους Pearl Jam, Kim Thayil από τους Soundgarden, Duff McKagan από τους Guns N' Roses κ.α.
Οι Alice In Chains κυκλοφορούν το ολοκαίνουριο άλμπουμ τους The Devil Put Dinosaurs Here' στις 27 Μαϊου.  [redfm]
Δείτε την μίνι ταινία εδώ