Κάτι τρέχει με τους Bon Jovi!

Υπονοούμενα για τη σχέση του με τον κιθαρίστα Richie Sambora άφησε Jon Bon Jovi σε συνέντευξη που δημοσίευσε το σάιτ Austin's American Statesman.
Ο Sambora εγκατέλειψε την περιοδεία "What About Now¨" των Bon Jovi, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους αλλά το ρεπορτάζ του TMZ υποστήριξε ότι υπάρχουν διαφορές και προβλήματα στις σχέσεις του Jon και του Richie καθώς μάλιστα η γυναίκα του Jon, Dorothea, θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου για την αποχώρηση του Sambora.
' Nομίζω ότι ο Richie είναι μια χαρά, αλλά έχω καιρό να του μιλήσω,' δήλωσε ο τραγουδιστής και leader της μπάντας Jon Bon Jovi και συνέχισε: 'Μας εξέπληξε. Ήταν 3:30 η ώρα την ημέρα της συναυλίας την Τρίτη, και μας πήρε τηλέφωνο ότι δεν θα έπαιζε στη συναυλία και ότι ήταν ένα προσωπικό ζήτημα'. Για να κλείσει πάντως το θέμα ο Jovi,κατέληξε: 'Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στο ΤΜΖ, γιατί απέχουν πολύ από την πραγματικότητα'.
Για την ιστορία στην υπόλοιπη περιοδεία της μπάντας τον Sambora αντικατέστησε ο Phil X. Mένει να δείξει αν θα τον αντικαταστήσει και γενικά... [redfm]